Inschrijving

In mijn praktijk heb ik nog ruimte voor nieuwe patiënten.

U kunt uw aanmelding online regelen door  het inschrijfformulier in te vullen. Na het verwerken van de inschrijving bel ik u op voor het maken van een eerste afspraak. Mocht ik u telefonisch niet kunnen bereiken dan stuur ik u een e-mail terug, waarna u mij kunt bellen voor het maken van de eerste afspraak. 

035-5821862  

Maar natuurlijk kunt u mij ook direct telefonisch benaderen. Het kan zijn dat ik overdag vanwege mijn werkzaamheden de telefoon niet kan
beantwoorden, schroom niet om het later op de dag of  's avonds tot 2000 uur het nogmaals te proberen.

Bij uw eerste afspraak verzoek ik u vriendelijk de volgende zaken mee te brengen:

  • Uw identiteitskaart / legitimatiebewijs
  • Uw verzekeringspasje
  • Röntgenfoto’s en mondhygiëne gegevens van uw tandarts of vorige mondhygiënist, deze gegevens kunnen bij voorkeur ook gemaild worden.

Wilt u de gezondheidsvragenlijst ingevuld meenemen, indien u enkele vragen met JA heeft beantwoord hoor ik dat graag vooraf van u.

 

 

Het prettigste vind ik het als uw tandarts op de hoogte is van uw bezoek aan mij. Een goede samenwerking met elkaar is van belang voor uw mondgezondheid. Uw tandarts ontvangt altijd na uw behandeling bij mij een schriftelijke rapportage over uw behandeling.

Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de site te optimaliseren. Tijdelijke cookies worden bij beëindiging van de sessie verwijderd.
Ok