Inschrijving

In mijn praktijk heb ik nog ruimte voor nieuwe patiënten.

U kunt uw aanmelding regelen door het inschrijfformulier (zie onderaan bij downloads) in te vullen. Daarna kunt u deze via uw eigen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de post.

Na het verwerken van de inschrijving bel ik u op voor het maken van een eerste afspraak. Mocht ik u telefonisch niet kunnen bereiken dan stuur ik u een e-mail terug, waarna u mij kunt bellen voor het maken van de eerste afspraak. 

035-5821862

Maar natuurlijk kunt u mij ook direct telefonisch benaderen. Het kan zijn dat ik overdag vanwege mijn werkzaamheden de telefoon niet kan beantwoorden, schroom niet om het later op de dag of  's avonds tot 20.00 uur het nogmaals te proberen.

Bij uw eerste afspraak verzoek ik u vriendelijk de volgende zaken mee te brengen:

  • Uw identiteitskaart / legitimatiebewijs
  • Uw verzekeringspasje
  • Röntgenfoto’s en mondhygiëne gegevens van uw tandarts of vorige mondhygiënist, deze gegevens kunnen bij voorkeur ook gemaild worden.

Wilt u de gezondheidsvragenlijst (zie onderaan bij downloads) invullen en daarna via uw eigen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de post opsturen.

Het prettigste vind ik het als uw tandarts op de hoogte is van uw bezoek aan mij. Een goede samenwerking met elkaar is van belang voor uw mondgezondheid. Uw tandarts ontvangt altijd na uw behandeling bij mij een schriftelijke rapportage over uw behandeling.


 Downloads: